Friday, July 15, 2011

No Border Camp Bulgaria 2011



6 comments:

доставка на хранителни стоки said...

A great one camp! Very busy program and a lot of fun!

екскурзия дубай said...

The camp was great ineed! I hope this year another camp to be organized again. There was a lot of fun, I loved the camp fires and the games that we played. I met new people, with some of whom I still maintenances some contact. If there is a camp again I will come with a few of my friends. They were very excited when I told them everything about it...

почивка малдиви said...

Интересно дали организирате такива кампове само за чужденци или има достъп и за нашенци. Изглеждат много добре. А пък и щом чужденците са доволни значи е на ниво. Ще се радвам ако има повече информация за подробности и плана какъв е например. И бих се записал това лято. Ходил съм на нещо подобно в Румъния като малък, но нямам много спомени, а и предполагам, че това ще е доста по-различно.

почивки лято 2012 в турция said...

и мен много ми е интересно дали се организират такива кампове и за нашенци, и би ми било много интересно да видя какво всъшност се случва на такъв камп, понеже никога не съм ходила на такова чудо, поздрави до всички и приятна вечер

ароматизатори said...

Хубаво би било и тази година да има такива лагери. Преди години наистина се организираха у нас, идваха много поляци, ставаше интересно, наистина обмен на култура. Сега едва ли е така, няма го общуването, когато дойдат чужденци обикновено са ол инклузив в някой голям, затворен комплекс и като чели самите те нямат желание да опознаят нашата култура.

почивки в чужбина said...

Харесва ми блога ви поздравления за него. Винаги има интересни статии. Като тази сега с тези лагери.Честно казано не съм била на много , но винаги действат много образователно и положително за децата.Учат са на малко по голяма самостоятелност и как да преживяват така да се каже без родителите си.В последно време се наблюдава една тенденция на все по малко общуване, а с чужденците ние като че ли се нахъсваме срещу тях, дано това да се промени.Виждам, че започват все повече да се правят подобни лагери, което говори добре.Дано да имат все по голям успех.